Livet... så tror jag =)

Jag kom och tänka på det här i går kväll, detta låter 99% ologiskt men; Jag tror att livet är någonting någon skapade( jag tror inte på gud alltså kallar vi honom/henne för M, kej xD?) japp, han skapade människor för att dom skulle födas,växa upp, gå i skola,  hitta en man, jobba, skaffa barn, se barnen växa upp, dö. (Ofc ha lite roligt där i mellan ;) ) Men då kom en människa... vi kallar den här människan för... A . Denna A var trött på att bara lixom... existera, hon/han ville leva (kanske var A liiiite kär i M också xD Strunt samma, det har inte med detta att göra!)  ja då sa den där idioten "Jag tycker detta är tråkigt, det händer ju inget!" då blev M sur och då skapade han problem,konflikter,krig osv. Förstår ni hur jag tänker? och du måste vi leve med det, bara för den där idioten A...  Jag tror faktist på dethära kanske inte till 110% men ja.. till 64 i alla fall =)

Kom gärna med egna förslag och idéer! Vad tror du? =)


Mel, eftersom du tyckte den förra upgiften var för svår så ska du få något att bita i, du måsta beröma någon som är ÄLDRE än dig. Där fick du!

// Vems Annie är jag nu??


Beröm...

Jag måst ta upp dethära. I går var det en som sa till mig
"Sa inte du att <3 inte gjick att hoppa? En annan tjej(hon sa namnet) ska hoppa henne!" Jag blev helt knäckt. Här kämpar jag så in i med min häst. Hon som skulle hoppa ska hoppa 20cm, det kan <3 gå över, då hoppar hon inte, hon GÅR! I alla fall. Jag blev helt knäckt och var sur/ledsen hela kvällen. ibland känns det som om ingen uppskattar det jag gör. Som om ingen någonsin berömer mig. Så är det ju naturligt vis inte.  Men har du där, du som läder det här, har du någonsin kännt att du inte blir uppskattad?  Då blir det ofta så att man pressar sig skälv till nästa nivå, och sen nästa. Om ingen någonsin säger "Gud vad bra du e!" eller liknande så fasnar man i något min lärarina skulle kalla "En ond spirall" och man nöjer inte sig fören man är på topp, och kanske inte ens det.  Beröm är något alla behöver. Men man ska inte bara beröma för at man "ska"  om du förstår. Det ska komma innifrån. Man ska mena det. Om det låter spontant blir man MYCKET  gladere.

Från och med du läst der här, får du en uppgift av mig. Varenda dag ska du säga något snällt till valfri person och det får INTE vara JAG.  Har du sagt något till någon annan så får du såklart säga det till mig också ;)

KOM IHÅG: SPONTANT!!!  

// Någons Annie!

Tjejen och killen...

Tjejen frågade killen:
Tycker att du jag är söt?
Killen svarade:
Nej
Tjejen frågade:
Vill du ha mig?
Killen svarade:
Nej.
Tjejen ställde den sista frågan gråtande:
Gillar du mig?
Killen svarade än en gång:
Nej.

Tjejen vände sig om stor grät. Då la killen handen på hennes axel och sa:
Jag tycker inte du är söt, jag tycker du är underbar! Jag vill inte ha dig, jag behöver dig. Jag gillar inte dig, jag älskar dig.
 
(Jag har inte gjort den själv, men såg den någonstans, kommer inte ihåg var men jag tyckte om den!)

Inte något vettigt att skriva...

Omg... Jag har apsålut inget vettigt att skriva. eller jag kanske har det men inte vill skriva det här *skratt* Skojjade bara :P Nej men, dennis har lovat att vi ska spela ps3 i kväll... Roligt :) Och så ska vi städa våra rum... Mindre roligt. Men det blir nog roligt om vi gör det tillsammans :) Ha en mysig kväll :) Ses! / Någons Annie

En dörr öppnar inte sig själv

Jag kom och tänkte på dethära... Jag skulle gå ut från toa här om dagen. Jag glömde trycka ner handtagen och gick rakt på dörren, precis som om den skulle öppna sig själv. Eller kanske att någon skulle öppna den åt mig? Nej, vet ni vad jag fick göra? Jag fick lösa problemet själv och trycka ner handtaget. Nu låter dethär weard... Men jag ska berätta klart. Jo, det känndes som om dethär var ett problem. Ett helt vanligt problem, som exempel mellan mig och ... junior (weard...) Japp, jag och junior har bråkat säger vi och jag går bara rätt på, och möts av dörren och tror att den ska öppna sig. Det gör den inte, eftersom jag inte gjorde något åt det. OIch ingen annan kommer och öppnar den åt mig, inngen annan löste problemet åt mig. Så jag fick ta ett steg tillbaka, och trycka ner handtaget själv. Jag fick helt enkelt lösa problemet själv. 

Förstår ni nu?

Nu måste man ju ha en bild på Junior för han gick med på att vara exempel! <3 

// Er Annie! <3

Junior
Tror detta är för 2-3 sommrar sedan! Ha det bra för nu ska jag fixa tacos xD 


Jag ser det snöa jag ser det snöa...

Just nu tittar jag ut. Vad tror du jag ser? Jag ser snö, MASSOR av snö. Den första kram snön detta året, jag gillar inte vintern, jag gillar inte kylan... Men jag ÄLSKAR snön. Det är så underbart fantastiskt fint!!!Jag kan inte hjälpa det, snart kommer jag att klaga på den, snön. Men just nu älskar jag det. Jag skulle inte få för mig att gå ut ingen.... Men men :P det var ingentligten inte dett jag planerat att skriva... men det andra ska jag skriva i morgon :P Ha det bra!


/ ER Annie <3

Ålder?

Hehe, jag och peter satt i bilen i går från stallet och då hoppade denna frågan ut ur min mun: "Varför blir vuxna så glada om man tror att dom är äldre?" allvarligt, det är ap konstigt, och de flesta i min ålder blir glada om man tror att dom är äldre, VARFÖR?! Super konstigt... Vadå om man är gammal, vadå om man är ung, man är aldrig älde eller ungre än vad man faktist är, det är omöjligt, så det så!


Hoppas jag har väckt en tanke hos er läsare. Vis Ses och hörs! / Annie

Jag och hjärtat i sommras

Visst är vi söta? :P Vet att jag har använt denna bilden innan men men :P

Jag är min egen, ingen annans!

Okej, nu har jag gått och stört mig på en sak ganska länge! det är med att man säger "Din kompis" "Din dotter" "Din" vad som hälst! Ja, jag är kanske din  dotter, jag är kanske din kompis, men jag har ett namn!  A - N - N - I - E, okej? Och om man inte vet vad jag heter, fråga, jag svär, jag biter dig inte =)!  Hjälp vad fånigt det här lät... Men jag tycker ändå att man inte ska kalla någon för "din" för det är ingen som äger mig, dig eller någon annan, vi är våra egna! 

Många kramar! / Min Annie :P 

Booo!

Hej hej kära människor!  Jag har varigt på halloween fest i går, jag sov där. Det var faktiskt jätte roligt, vi såg på film, den var JÄTTELÄSKIG, jag lovar, kag har aldrig varigt så rädd för en film i mitt liv... Haha, med det är väl så det ska vara på halloween? Hoppas att ni har haft en bra halloween och sett på MINST en skräckfilm! Allt detta hännde hos Matilda, pampas kötare. Och 4 andra tjejer, Josefin(e?), Emma, Gabriela och Rebecka. Jag har aldrig träffat dom innan men hoppas att få göra det ingen! <3 Ha det nu bra allesammans! // Er Annie! <3


Skit happens...

...och det är HELT sant! Skit händer, det är inget vi kan rå för och inget vi kan hinndra... Ja, men det var ingentlingen inte det jag ville skriva om innan jag går ner och köper chips till mig och mamma, vi ska se på filmen Flicka, min favo film, tbx till ämnet, jag skulle vilja skriva en snabbis om självkännsla, vad är det för dig? Har du det? För mig är det att man vågar tro på sig själv, att man faktist tycker om sig själv! Har du någon gång stått framför speglen och tänkt "Jag ÄR faktist snygg!"? Hehe, nu låter jag kanske som värdens egoist, men det har jag, man mår faktist bättre då, mycket bättre. Även om man inte alltid menar det så har min ridlärare lärt mig att det tar 1 minut att lura hjärnan, men hon sa det i ett HEEEEEEEEEEEEEEEEELT annat sammanhang, men om det går så fort att lura den så borde man ju kunna stå i en minut framför speglen och tänka "Jag är snygg, jag är snygg, jag är SKIT snygg!" Det borde ju funka i så fall? Ja, det är det självkännsla är för mig, att man ska må bra i den man är, att man faktist tycker om sig själv. Och första steget tror jag är att man tycker att man är snygg/söt/vacker o.s.v

Skriv gärna vad Självkännsla är för dig!

Super kramar! / Hon som ska gå och köpa chips och se på film, med andra ord Er Annie!

RSS 2.0