2011 HERE I KOME!

OMG! När jag sitter här så är det 2 timmar kvar på det underbara 2010, 2 TIMMAR! Jag kommer faktist sakna det lite... Om man bortser från vuklanutbrott, min farfars död, massa nationelle prov och lite annat så har det varigt ett toppen år =D! Men 2010 har även haft sina underbara stunder, Börja 6an, Gbg horse show, sommarlovet, alla underbara människor man träffat (tex. Matilda, pampas skötare), blivigt Hkärtats skötare, startat denna blogg och sååå mycket mer! Och nu ser jag fram i mot ett nytt år, nya möjligheter, ny skola och nya möjligheter! Jag kan knappt bärga mig! Jag hoppas att ni, du, har haft ett fantsastiskt år, och, precis som jag, ser fram imot det nya åtet SÅÅÅÅÅÅ mycket... Nu ska jag bli lite social...



2011 HÄR ÄR JAAAAAAG!!

/ En glad, VÄLDIGT glad Annie!

Ich

Ich heisse Annie

Ich wohne in Hässleholm, das liegt in Schwedwn

Ich ist zwölf jahre alt

Und Ich liebe dich

Gnägg på er :)

Ja, nu var det så sjukt länge sedan jag skrev. Så nu ska jagskriva lite, i går skulle det varigt dressyrtävling, som inte blev av för det här jäkla underlaget, så all träning bara gick upp i rök. Fast Monika sa i dag att jag och Annie kanska kan tävla mellan Mars och Oktober, dressyr såklart! Så det ser vi fram i mot! Som ni kanske vet var jag hos kiropraktorn i höstas p.g.a något länd problem, jag vet inte riktigt, men det börjar faktist bli bra numen det skulle ta ett halv år innan det var riktigt bra men men. Annie var hos mig i dag, träningen gick super bra! Fast det blev ganska jobbigt så jag latade mig i slutet (hihi). Lasse kom också in i slutet.

Nu ska jag snart gå in (det sjka jag inte alls men jag vill det) så vi ses!


/ Hjärtat

gdj <- Ich! <3

Någon annan?

Tänk om man fick chansen, chansen att vara någon annan. Jag vet precis vam jag skulle villja vara... Hehe, det vet säkert ni också. Eller så har ni kanske inte äns tänkt på det. Det är faktist lite roligt, att kunna tänka sig att man vaknar upp som någon annan, att tänka som nåhon annan... och kanske inte äns veta var ens kök är... eller toalett. Jag kan föreställa mig det... och om man är någon som är tex., ett år äldre och man kan inte schemat, inte var lektions salarna ligger och värst av allt, man fattar ingenting! Kanske är det bra ändå, att man är sig själv... men om jag inte får vara.... Så vil jag iaf kunna läsa hans tankar ;)



/Jag är jag, och inte M...  :P

Puss och kram! <3

Hur skulle planeten se ut om...

Japp, hur skulle vår älskade jorden se ut utan människor? utan några människor som bygger vägar,hur,bilar, som skapar el, tar hand om djur. Då skulle alla djur vara vilda, det skulle vinte finnas skolor, inga vägar och ja... Ingenting som vii människor har skapat. Jag undrar värkligen, skulle man vilja leva i den världen? Skulle DU vilja leva i den världen?

Mycket att fundera över...


Ha en bra dag!

// Er Annie! :)

En Bror...

Det finns ingen som kan göra en lika irriterad som en bror,

Det finns ingen som kan säga åt en att göra saker och så gör man det, varför? För han är ens bror.

Det finns ingen som man blir lika ledsen över när han sticker iväg, kanske i fler dagar, kanske bara en natt, som en bror.




MEN Det finns ingen människa som är lika fantstisk som MIN Bror!




// Hälsningar Annie, Dennis Lilla syster!

RSS 2.0